ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Σήμερα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσει κανείς τις "αμαρτίες" του παρελθόντος. 
Αμαρτίες που τις περισσότερες φορές έγιναν με την ανοχή της Πολιτείας αλλά λόγω των νέων νόμων και διαδικασιών που ισχύουν σε περιπτώσεις μεταβιβάσεων και αδειοδοτήσεων θα πρέπει τα ακίνητα να απαλλαγούν από τα "βάρη" των αυθαιρεσιών τους.

 

Τα ποσά είναι στη πλειοψηφία των περιπτώσεων πολύ μικρότερα από αυτά που θα επιβληθούν κατόπιν καταγγελίας ή αν λήξουν οι ευεργετικές διατάξεις των νόμων περί τακτοποίησης αυθαιρέτων.

 

Το γραφείο μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργάτη για το θέμα με σημαντική εμπειρία μέσα από έναν μεγάλο αριθμό πράξεων και ευχαριστημένων πελατών. Ιδιαίτερες περιπτώσεις με πολύπλοκες συνιδιοκτησίες, θολό ιστορικό, λανθασμένες αναφορές σε τίτλους και συστάσεις οριζόντιας ιδιοκτησίας, λανθασμένα σχέδια κλπ είναι μερικά από τα ζητήματα που έχουμε βοηθήσει να ξεπεραστούν.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και τη δική σας περίπτωση και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί η βέλτιστη λύση με προτεραιότητα στην οικονομία αλλά πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα. Εξυπηρετούμε όλο το λεκανοπέδιο αλλά και κοντινές περιοχές εκτός.